There was a problem loading the comments.

Domain x.x has exceeded the max defers and failures per hour (20/20 (90%)) allowed. Message discarded.

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

  Print
Antud veateade tähendab, et domeenilt on viimase tunni aja jooksul välja saadetud e-maile vigastele või olematutele e-posti aadressidele või on adressaadid mingeid muid korduvaid veateateid andnud ja seetõttu on edasine kirjade väljasaatmine piiratud. Põhjuseks võivad olla ka virtuaalserverile loodud e-posti edasisuunajad, kus edasisuunatav aadress ei toimi. Või siis automaatvastajad, kus vastata on püütud mingitele olematutele aadressidele. Tegemist on spämmivastase võitluse ühe meetmega.

Probleemi lahenduseks on väljaselgitamine, kes on antud vigane adressaat. Reeglina saab kirja saatja taolise vigase adressaadi puhul vastuseks ka veateate, näiteks, et e-posti aadressi ei eksisteeri. Küsimus võib peituda ka asjaolus, et mõni e-posti konto on "kaaperdatud" ja selle kaudu saadetakse spämmkirju välja.

cPaneli kaudu on võimalik kontrollida logi e-posti kohta - sealt võib leida infot ka antud vigaste adressaatide vms kohta. cPanelis funktsioon "Track Delivery".

Statistikat peetakse jooksvalt viimase tunni aja kohta ja piirang eemaldatakse tunni aja möödudes peale viimase veateate saamist.

Share via
Thank you for your feedback on this article.

Related Articles

© Virtuaal.com